runar espejord

Runar Espejord header ballen mot mål. Skulle han virkelig gå til erkerivalen.


Epingle Sur Rugby

Februar 1996 er en norsk fotballspiller som spiller for BodøGlimt.

. Håper du får en boost i Glimt. Januar 2022 1720 Runar Espejords overgang til BodøGlimt ble offisielt bekreftet onsdag ettermiddag. Runar Espejord født 26.

Selv om Kjetil Knutsen var overbevisende var det likevel en stor avgjørelse. Så lykke til Runar. Ser artig ut å spille fotball i Glimt Av Truls Naas 11012022 0922 Få full tilgang til Bodøs lokalavis.

Noe som gjorde at det ikke ble en permanent avtale i Tromsø ettersom han bare var utlånt fra Heerenveen siden september 2020. Espejord er angrepsspiller og fungerer primært som en midtspiss. Her er Runar Espejord på plass i Bodø.

Vi satser hardt på de beste nyhetene fra ditt nærmiljø sterke reportasjer videoer og meninger. Han spilte også fire gruppespilskamper i EuropaligaenEspejord spilte første kamp i Tippeligaen 12. Rune har pumpet penger inn i TIL.

Mediehenvendelser i denne perioden ble ignorert. Øyvind Sivertsen Trengte et spark i ræva. Runar Espejord i pressesonen på Aspmyra onsdag.

Vil Runar Espejord ut i verden etter to-tre år og er god nok er BodøGlimt et flott utstillingsvindu. Det gikk flere uker før han kunne gi et svar til Bodø. Jeg hadde mye å tenke på.

Rune Madsen liker Runar Espejords Glimt-overgang dårlig og røper at han kan bli nødt til å kutte i sin TIL-støtte. Espejord ble tatt opp i A-stallen før 2013-sesongen. Usikker på om jeg har råd til å være med videre 120122 1035 Anders Mo Hanssen.

Skal egenhendig ta turen fra Tromsø til Bodø for å se det gule fenomenet en 40 minutters flytur lenger sør snart en mannsalder etter at Norges Fotballforbund tok til vett og slapp Mjølner inn i. Kaptein Ulrik Saltnes ble eneste målscorer da BodøGlimt slo danske AGF Aarhus 1-0 i en treningskamp i Alicante torsdag. Han fikk sin debut i cup-kampen mot Follo den 29.

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger. Nykommerne Runar Espejord og.


Alex Sobczyk Polska Austria Mens Tshirts Mens Tops Men S Polo Shirt


บาร นสล ย Vs เบอร ม งแฮม การแข งข นช งแชมป เบอร ม งแฮม ต นขา

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel